Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Μηνύματα νίκης

Μεγαλειώδης συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου από τους συνδυασμούς "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" και "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία".Διαβάστηκαν μηνύματα στήριξης από υποψηφίους δημάρχους του νομού και η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του διεθνούς διαιτητή και υποψηφίου της ΝΑΣ, Βασίλη Νικάκη.Ακολούθησαν οι κεντρικές ομιλίες από τους επικεφαλής των συνδυασμών Κώστα Σιδέρη και Τίμου Παπανικολάου.

Ο Κ. Σιδέρης άσκησε κριτική στους άλλους υποψήφιους δημάρχους για τη διαχειριστική πολιτική που σκοπεύουν να ασκήσουν στο Δήμο Αγρινίου καταπνίγοντας τις αγωνιστικές διαθέσεις του αγρινιώτικου λαού. Δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κάλεσε το λαό συμπαραστάτη σ' αυτήν την προσπάθεια.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος νομάρχης κατηγόρησε όσους ευαγγελίζονται τα μεγάλα έργα με στόχο την εξαπάτηση των Αγρινιωτών και για την αδιαφορία που δείχνουν στα "μικροπροβλήματα" που πνίγουν το νομό. Αναφέρθηκε στην πρόθεση του συνδυασμού να γίνει "βόλι" κατά της φτώχειας, της μιζέριας και της κοινωνικής βαρβαρότητας που προκαλεί η πολιτική της ΕΕ. Κλείνοντας κάλεσε τους Αγρινιώτες, πέρα από την κομματική τους τοποθέτηση, να αντισταθούν στη λαίλαπα της σημερινής πολιτικής.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τη ΔΑΣ έστειλε ακόμα ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Κίνησης Βαγγέλης Τσαμπαλάς.

Για τη ΝΑΣ

Μηνύματα συμπαράστασης προς τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" για την επιτυχή έκβαση του εκλογικού της αγώνα, στις 11 Οκτώβρη, έστειλαν οι παρακάτω υποψήφιοι δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας.

Γρηγόρης Λόης,επικεφαλής της "Δημοκρατικής Ενότητας" Αιτωλικού, Ντίνα Κηρύκου της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Αμφιλοχίας, Χρήστος Δρόλιας της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Ανακτορίου, Βασίλης Σούζας της "Ενότητας - Αναγέννησης" Αποδοτίας, Φώτης Λιβάνης της "Νέας Πορείας" Αστακού, Κώστας Μαραγιάννης της "Δημοτικής Κίνησης - Συνεργασία ενεργών πολιτών" Θέρμου, Χριστόφορος Νείλας της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης" Θεστιέων, Γιάννης Ατσαλάκης της παράταξης "Ενωμένοι Μεσολογγίτες Αρακίνθιοι - Ευήνιοι", Χρήστος Παπαδημητρίου από τη "Δύναμη - Συνεργασία - Πρόοδος" Ινάχου, Ανδρέας Γιαλιάς της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Μακρυνείας, Γεώργιος Κουτσοσπύρος της κίνησης "Ναύπακτος 21ος Αιώνας", Κώστας Χαραλάμπους της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης" Οινιάδων, Νίκος Καρβούνης της "Δημοτικής Αγωνιστικής Ενότητας" Παραβόλας, Λεωνίδας Κολέτσας της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Ενωσης" Πλατάνου, Κώστας Κουτσομπίνας της "Ενωτικής Συνεργασίας" Φυτείων, Παναγιώτης Λειβαδίτης της "Ενότητας για την Ανάπτυξη" Χάλκεας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2006-10-15 00:00:00.0)
Μάχη σε επτά δήμους(2002-10-19 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2002-10-11 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων(2002-05-22 00:00:00.0)
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ(1998-09-27 00:00:00.0)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ}(1998-09-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ