Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συσπειρωθείτε στις γραμμές της ΔΑΣ

Κάλεσμα προς τους κατοίκους της Ορεινής Νάξου να συσπειρωθούν γύρω από τους υποψηφίους του συνδυασμού "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία" (ΔΑΣ) και να στηρίξουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Πάσουλα,απευθύνει με ανακοίνωσή της το Γραφείο της ΚΟ Ορεινής Νάξου του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται στην ανακοίνωση: "Η Κομματική Οργάνωση της Ορεινής Νάξου του ΚΚΕ συμμετέχει και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το ψηφοδέλτιο "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία", με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Πάσουλα.

Ο Μιχάλης Πάσουλας είναι πρόεδρος της Κοινότητας Σκαδού τις δύο τελευταίες τετραετίες με πλούσια αγωνιστική δράση στον κοινωνικό χώρο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο συνδυασμός του αποτελείται από καταξιωμένα και ικανά άτομα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Δρυμαλίας. Υπερασπιστής των λαϊκών προβλημάτων και δικαιωμάτων των κατοίκων του δήμου ασκώντας αντίσταση σε κάθε λαϊκό μέτρο.

Ολοι εμείς οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, η νεολαία και κάθε Δημοκράτης της Ορεινής Νάξου θα δώσουμε τη μάχη των εκλογών για να φέρουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και εκλογικά το συνδυασμό του Μιχάλη Πάσουλα, να φέρουμε στον κάθε δημότη και δημότισσα αυτή τη διαφορετική άποψη που εκφράζει ο συνδυασμός μας. Μακριά από "ύποπτες" συμφωνίες κάτω από "το τραπέζι", υποσχέσεις, εκβιασμούς και ό,τι άλλο παλαιοκομματικό φέρνουν οι εκλογές.

Ο συνδυασμός αυτός δεν υπόσχεται θέσεις, διορισμούς, αντιδημαρχίες, εργολαβίες, αλλά δεσμεύεται να παλέψει μαζί με όλους τους κατοίκους του Δήμου Δρυμαλίας για τη λύση των προβλημάτων μας.

Για αυτούς που εγκατέλειψαν το ΚΚΕ και εντάχτηκαν, οι μεν Αλιμπέρτης Αντώνης και Μυλωνάς Μιχάλης στο συνδυασμό του κ. Ελευθερίου, ο δε Χουζούρης Νίκος στο συνδυασμό του κ. Βασιλάκη, δεν μπορούν να έχουν και δεν έχουν καμιά σχέση με το ΚΚΕ. Οι κύριοι αυτοί που το Κόμμα μας τους τίμησε αρκετές φορές με αξιώματα στην κοινωνία και μέσα στην Οργάνωση, αποφάσισαν κάπου αλλού να ρίξουν τα "δίχτυα" τους για άγνωστους, μέχρι σήμερα στο ΚΚΕ, λόγους.

Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι της Ορεινής Νάξου έχουν αρκετή μνήμη και νοημοσύνη ώστε να τους κρίνουν κατάλληλα στις εκλογές που έρχονται. Ανθρωποι που δήλωναν στην οργάνωσή τους αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ραδιοφωνικούς σταθμούς) ότι θα σεβαστούν τις αποφάσεις του ΚΚΕ, κάνοντας το αντίθετο, το μόνο που τους χαρακτηρίζει είναι η αναξιοπιστία.

Η ιστορία, οι αγώνες και οι θυσίες του ΚΚΕ δεν επιτρέπουν να υπάρχουν τέτοια στοιχεία στις γραμμές του. Η ΚΟ του ΚΚΕ καλεί όλους τους κατοίκους της Ορεινής Νάξου να συσπειρωθούν γύρω από τους υποψήφιους του συνδυασμού "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία", ώστε να δώσουν με επιτυχία τη μάχη των δημοτικών εκλογών στις 11 Οκτώβρη".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ