Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ"
Σήμερα η συγκέντρωση της νίκης

Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου μιλάει ο Παναγιώτης Κοσιώνης

Οι δημότες της Πάτρας "ψηφίζουν" απόψε, δίνοντας από σήμερα το μήνυμα της αλλαγής στην πόλη, το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού "Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι".

Σήμερα, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού, οι πολίτες της πόλης είναι αποφασισμένοι να σηματοδοτήσουν με την αθρόα συμμετοχή τους το τέλος μιας 12χρονης εποχής υποβάθμισης και στασιμότητας και την αυγή μιας εποχής δημιουργίας και προόδου.

Η αποψινή εκδήλωση θα είναι απλά το επιστέγασμα και η πανηγυρική επιβεβαίωση της πάνδημης συσπείρωσης γύρω από τον Παναγιώτη Κοσιώνη και το συνδυασμό του, θα αποτελέσει, σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, "το πιο ζωντανό και αξιόπιστο γκάλοπ". Τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν τα μηνύματα νίκης του συνδυασμού από κάθε γειτονιά και τόπο δουλιάς της Πάτρας, καθώς και οι τελευταίοι αναποφάσιστοι αποφασίζουν να γείρουν την πλάστιγγα στην κατεύθυνση της αλλαγής. Κι αυτά τα μηνύματα θα πάρουν σάρκα και οστά με την επιτυχία της αποψινής συγκέντρωσης, η οποία, ας σημειωθεί, είναι και η μόνη που θα γίνει, καθώς ο συνδυασμός του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ και ο αντίστοιχος που στηρίζει η ΝΔ αδυνατούν να πραγματοποιήσουν κεντρική συγκέντρωση, φοβούμενοι την αποκάλυψη της χαμηλής τους δημοτικότητας μερικά 24ωρα πριν την κάλπη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ