Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΔΑΣ σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λαού.

ΝΙΚΑΙΑ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Κοραή (Ανεμόμυλος). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σαλπέας και θα ακολουθήσει καλλιτεχνική βραδιά με ρεμπέτικη μουσική.

ΤΑΥΡΟΣ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αη Γιώργη). Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Βασίλης Δημόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κεντρική συγκέντρωση αύριο στις 8.30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Μ. Μπότσαρη 21).

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Στην κεντρική πλατεία της Καισαριανής γίνεται σήμερα στις 8 μ.μ. η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι", όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Σήμερα στις 8 μ.μ., έξω από το εκλογικό κέντρο (οδός Μακρυγιάννη) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκλογική συγκέντρωση της παράταξης και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Πουντίδης.Θα χαιρετίσει η υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος Χριστίνα Τσεντούρου.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Αύριο στις 8.30 το βράδυ θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Σήμερα στις 8 μ.μ. στην παραλία Ασπροπύργου θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση της παράταξης, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Σαμπάνη.

ΖΕΦΥΡΙ: Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του κάνει αύριο στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία ο "Δημοκρατικός Συνδυασμός Ζεφυρίου", με ομιλητή τον Γιάννη Λάππα,σημερινό δήμαρχο και ξανά υποψήφιο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΔΕ στην πλατεία Δαβάκη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Αριστείδης Αβραμίδης.Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Βασίλης Δημόπουλος.

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Στην κεντρική συγκέντρωση στο Ηρώο Ν. Χαλκηδόνας, σήμερα στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Πολίτης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Σήμερα στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Νεάπολη, στον Αγ. Ευστάθιο. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Τσουκαλάς και θα χαιρετίσει υποψήφιος της ΝΑΣ.

ΑΙΓΙΝΑ: Αύριο στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η κεντρική ομιλία της ΔΑΚ, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κοττάκης,στην παραλία της πόλης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Συγκέντρωση στην πλατεία Χίου στο Κ. Χαλάνδρι διοργανώνει αύριο στις 7.00 μ.μ. ο συνδυασμός. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γυφτόπουλος.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Τερζάκη (4η στάση Ανω Ιλισίων). Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπακωνσταντίνου,εκπρόσωποι της ΝΑΣ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Η συγκέντρωση θα ολοκληρωθεί με λαϊκό γλέντι.

ΕΠΑΡΧΙΑ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Σήμερα, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, θα μιλήσει ο Θαν. Καραγιαννόπουλος,υποψήφιος δήμαρχος της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας".

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήμερα θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Συσπείρωσης",στις 8.30 μ.μ., στην παραλία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Σωτηριάδης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σήμερα, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Λιονταράκια), θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου", με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Ορφανό.Θα ακολουθήσει συναυλία του τραγουδοποιού Μίλτου Πασχαλίδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ