Παρασκευή 11 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Σήμερα γίνονται οι εξής κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Καρδίτσα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Τέγο.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωση της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταπητουργείου, συγκέντρωση του συνδυασμού «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ρογκάκο.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης» (οδός 25ης Μαρτίου και Ελ. Βενιζέλου), με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γιώγο.

ΠΕΡΑΜΑ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων, συγκέντρωση του συνδυασμού «Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Καζάκος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Στις 8.30 μ.μ., στο δημαρχείο, συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών - Δημοτική Ενότητα», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Χρ. Δασκαλόπουλο.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, συγκέντρωση της παράταξης «Χαλάνδρι Δύναμη Ενότητας», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γρ. Γυφτόπουλο.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Σωτήρος, συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μεταμόρφωσης», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μαρκέτη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Στις 7 μ.μ., μπροστά από το Δημαρχείο Λυκόβρυσης, συγκέντρωση της «Δυναμικής Πορείας», με ομιλήτρια την υποψήφια δήμαρχο Κατερίνα Μπασούκου.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Στις 7.30 μ.μ., στον Αγιο Τρύφωνα Τερψιθέας, συγκέντρωση της παράταξης «Προοπτική», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Ηλιόπουλο.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Στις 9 μ.μ., στην πλατεία Βάρναλη, συγκέντρωση της «Ενότητας», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μπεάζογλου.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαού, συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μουρίκη.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αιαντίου, συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Δημοτικής Κίνησης Σαλαμίνας», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Λεμπέση.

ΑΙΓΙΝΑ: Στην παλιά προβλήτα, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Σιμερζάνης, υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπαράταξης για την Αίγινα».

ΙΛΙΟΝ: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ιλίου, συγκέντρωση της παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Τριανταφύλλου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ανάκασας, συγκέντρωση της παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής Αγίων Αναργύρων», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μούρτη.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ηπείρου και ΟΧΙ, συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μοσχονά.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Στις 6 μ.μ., συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης», στην πλατεία Επταλόφου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Νομικό.

ΕΥΟΣΜΟΣ: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, συγκέντρωση της «Νέας Αγωνιστικής Συνεργασίας», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Στολίδη.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Ορμύλιας, θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Χαλκιδικής της ΝΑΣ Νίκος Παρθενιώτης.

ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Πορείας», στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Γεράνιας. Θα μιλήσει ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Σιάτιστας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ