Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 12 Οχτώβρη 2002 - αριθ. φύλλου: 8395

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΙΚΗΣ και συμπαράταξης του λαού

-- Σε πόλο αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής έχουν αναδειχτεί οι ενωτικοί και αγωνιστικοί νομαρχιακοί και δημοτικοί συνδυασμοί, στους οποίους συμμετέχουν το ΚΚΕ και άλλες δυνάμεις.

-- Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν οι χτεσινοβραδινές, μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών σε Πέραμα, Καισαριανή, Βύρωνα, Πετρούπολη, Καρδίτσα και άλλες πόλεις.


ΣΕΛ.  3,    5,    10   -   14

Καλό ταξίδι σύντροφε Θανάση

Χιλιάδες κομμουνιστές, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και πολλοί ακόμη, συναγωνιστές και φίλοι, συνάδελφοι από το χώρο της δημοσιογραφίας, άνθρωποι των Γραμμάτων και της Τέχνης, καθώς και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας, είπε το στερνό αντίο στον Θανάση Παπαρήγα, χτες, στο νεκροταφείο της Καισαριανής. Κι όταν, ο αξέχαστος σύντροφός μας, άρχιζε το τελευταίο του ταξίδι, πάνω στους ώμους των συντρόφων του, χιλιάδες γροθιές υψώθηκαν και μυριάδες στόματα βροντοφώναξαν: Κάπα Κάπα Ε, το Κόμμα σου λαέ!


ΣΕΛ.  6   -   9

ΜΑΤΙ
«Μαύρο» στους εκβιαστές

Ηταν, προχτές όταν χτύπησε το κινητό και, από την άλλη άκρη, ακούστηκε η φωνή του Κώστα Κωνή, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας: «Ακουσα ότι στηρίζεις Βάσω Παππά και Νόβα (σ.σ. υποψήφιοι που υποστηρίζει και το ΚΚΕ). Αυτό μου μετέφεραν 15 συγχωριανοί σου. Θα ψηφίσεις οπωσδήποτε δύο άτομα(υπέδειξε ποια..) από το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Ιωάννου κι άλλα δύο άτομα από το δημοτικό ψηφοδέλτιο Πιπιλίδη (σ.σ. κυβερνητικοί υποψήφιοι). Θέλω οπωσδήποτε 8 ψηφοδέλτια. Εγώ σε διόρισα στον ΟΤΕ. Αλλιώς την άλλη Τρίτη θα είσαι στην Αθήνα με μετάθεση»!

Το εκβιαστικό μήνυμα - προειδοποίηση έλαβε ο Βασίλης Ντόμαρης από την Κρυοπηγή Πρέβεζας, υπάλληλος του ΟΤΕ, μέλος του ΠΑΣΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια και το καταγγέλλει επώνυμα. Μια απάντηση μόνο τους ταιριάζει: Το «μαύρισμα» των υποψηφίων τους, ρίχνοντας μαζικά τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, που στηρίζει το ΚΚΕ.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για την επιτυχία της μάχης των τοπικών εκλογών ο σύντροφος Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 3.000 ευρώ -σαν τρίτη δόση- συμβάλλοντας κατά τις δυνατότητές του, σ' ένα θετικό αποτέλεσμα.




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ