Τετάρτη 22 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τον υποψήφιο δήμαρχο, που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει σήμερα Τετάρτη, 22 του Μάη, η «Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση Ελευσίνας». Η ανακήρυξη θα γίνει στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι δημοτικές παρατάξεις «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου» και η «Πρωτοβουλία για το Περιστέρι», που συγκρότησαν την «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης» καλούν σε συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη, 22 του Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ «θεατράκι ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ», όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Παν. Σοφός θα μιλήσει για τους στόχους και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

  • ΓΑΛΑΤΣΙ

Η «Δημοτική Συμπαράταξη Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός Γαλατσίου», θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη, 22 του Μάη, και ώρα 8 μ.μ., τη διακήρυξη του συνδυασμού, καθώς και την ανακήρυξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, υποψήφιου δημάρχου Μπάμπη Ασφή, στο κέντρο «Θεόφιλος», οδός Ζήνωνος 5 και Κουρτίου.

  • ΙΛΙΟΝ

Τα προβλήματα των γυναικών του δήμου και τις θέσεις της για την αντιμετώπισή τους, θα αναπτύξει η δημοτική παράταξη «Συνεργασία Αλλαγής Ιλίου», σήμερα Τετάρτη, 22 του Μάη, στις 7:30 μ.μ., στο δημαρχείο της πόλης.

  • ΚΟΖΑΝΗ

Εκδήλωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου της και την παρουσίαση της διακήρυξής της πραγματοποιεί η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» Κοζάνης, σήμερα Τετάρτη 22 του Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο «Κοβεντάρειο».

  • ΝΑΟΥΣΑ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Νάουσας» θα παρουσιάσει τη διακήρυξη της Κίνησης για τις δημοτικές εκλογές και θα ανακηρύξει τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φίλη, το Σάββατο 25 του Μάη, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

  • ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ενωτικός συνδυασμός «Αγωνιστική Συμπαράταξη για το Αιγάλεω» (η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» και η «Δημοτική Κοινωνική Κίνηση») καλούν στη συγκέντρωση ανακήρυξης του Γιώτη Σαντζαρίδη ως υποψήφιου δημάρχου της πόλης, τη Δευτέρα 27 Μάη, στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ