Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΧΑΪΔΑΡΙ
Συνυπογράφουν το κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ

Είκοσι οκτώ ακόμη αγωνιστές από το Χαϊδάρι, πρώην μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και ανένταχτοι αριστεροί πολίτες, προσθέτουν το όνομά τους στο κάλεσμα που υπογράφουν 114 Χαϊδαριώτες και δηλώνουν τη συστράτευσή τους στο πλευρό του Κόμματος, για να δώσουν μαζί του την εκλογική μάχη.

Στο κάλεσμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ολοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, έχοντας συμπορευτεί για κάμποσα χρόνια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και του μαζικού κινήματος, θέλουμε να δηλώσουμε "Παρών" σε μια ιδιαίτερη εκλογική αναμέτρηση. Πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι μας να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενισχύοντας το ΚΚΕ, τη μόνη πολιτική δύναμη που έχει τη δυνατότητα να αντιταχθεί με συνέπεια στα σενάρια του δικομματισμού, στη μοιρολατρία και την παθητικότητα.

Η αγωνιστική δράση και προσφορά του Κόμματος για την προώθηση και την υπεράσπιση των κατακτήσεων των εργαζομένων, για τα κοινωνικά και λαϊκά δικαιώματα, για την ειρήνη και την Εθνική Ανεξαρτησία, οι αγώνες και οι θυσίες του όλο το χρονικό διάστημα της 85χρονης παρουσίας του, είναι οδηγός για τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε, ιδιαίτερα σήμερα που χειροτερεύουν οι συνθήκες εργασίας, αυξάνεται δραματικά η ανεργία, η υποαπασχόληση και η φτώχεια, που ο πόλεμος και οι επεμβάσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της "νέας τάξης πραγμάτων"».

«Ανεξάρτητα - σημειώνουν - από τις ενστάσεις, τις επιφυλάξεις και τις παρατηρήσεις που μπορεί να έχουμε για κάποιες πλευρές της πολιτικής του, είμαστε σίγουροι ότι αν το ΚΚΕ είχε ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο του συμβιβασμού όπως άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο ελληνικός λαός θα βρισκόταν σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Την επομένη των εκλογών όλα τα προβλήματα θα είναι παρόντα. Ξέρουμε ότι δε θα λυθούν ριζικά με την ψήφο μας, αλλά η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Μάρτη θα δώσει ένα γερό χτύπημα στο δικομματισμό, ελπίδα και δύναμη στο μαζικό λαϊκό κίνημα για πιο αποτελεσματικές διεκδικήσεις και κατακτήσεις».

«Απευθυνόμαστε - καταλήγει - σ' όλους τους παλιούς συντρόφους και συναγωνιστές, σ' όσους αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση και αναζητούν διέξοδο, τους καλούμε να συστρατευτούν και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ. Εχουμε και πείρα και γνώση και θέληση για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε νέα πνοή στους αγώνες του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο».

Το κάλεσμα συνυπογράφουν:

1. ΕΡΚΙΕΤΖΟΓΛΟΥ Χάρης, εργαζόμενος στα Ναυπηγεία

2. ΖΑΜΠΕΛΗ Γιαννούλα, δημόσιος υπάλληλος

3. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δημήτρης, αλουμινάς

4. ΚΑΡΑΜΕΤΟΣ Χάρης, δικηγόρος

5. ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ Γιάννης, ψυχολόγος

6. ΚΩΤΣΕΡΙΔΗΣ Γιάννης, επιπλοποιός

7. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος, ιδιωτικός υπάλληλος

8. ΜΑΓΓΟΥΤΑ Μαγδαληνή, δημόσιος υπάλληλος

9. ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ Πέπη, δικηγόρος

10. ΜΥΛΩΝΑΣ Παναγιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος

11. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Περικλής, φαρμακοποιός

12. ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Χρήστος, αρχιτέκτονας

13. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος, οικοδόμος

14. ΣΟΦΑΚΗ Ζωή, αισθητικός

15. ΔΗΜΠΟΥΡΛΙΑΓΚΑΣ Κώστας, υπάλληλος μετάλλου

16. ΔΟΓΑΝΗΣ Μιχάλης, συνταξιούχος οικοδόμος

17. ΚΑΝΤΕΡΕΣ Βασίλης, δημοτικός υπάλληλος

18. ΚΟΚΚΑΛΗ Νίκη, ιδιωτικός υπάλληλος

19. ΚΟΥΠΟΥΡΤΙΔΗΣ Δημήτρης, δημοτικός υπάλληλος

20. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος

21. ΛΑΤΡΩΝΗ Τασία, επαγγελματίας

22. ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ Αποστόλης, ηλεκτρονικός - συγγραφέας

23. ΜΕΪΝΤΑΝΙΔΗΣ Θεόδωρος, συνταξιούχος ΟΤΑ

24. ΜΠΟΥΡΑΣ Σταύρος, δημοτικός υπάλληλος

25. ΝΤΑΦΟΥ Μαρία, άνεργη

26. ΡΟΖΓΟΒΑ Διονυσία, πτυχιούχος Νομικής - έμπορος

27. ΣΕΜΠΟΣ Γιώργος, έμπορος

28. ΦΟΡΤΣΕΡΑ Δέσποινα, φιλόλογος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ