Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΑΔΙΩΤΗΣ
Ούτε λεπτό χαμένο

Σε συγκέντρωση στον Κολωνό, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Αθήνας

«Η επόμενη μέρα των εκλογών χρειάζεται όσο γίνεται πιο δυνατό ΚΚΕ. Γιατί θα είναι μέρα αντίστασης και θα βρεθούμε μπροστά στην ανάγκη να διεκδικήσουμε μεροκάματα, αύξηση συντάξεων, δικαίωμα στην εργασία, υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου κ.ά.». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σκιαδιώτης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α` Αθήνας, στην προχτεσινή συγκέντρωση του Κόμματος, στον Κολωνό. Η αίθουσα του κτιρίου του 4ου Διαμερίσματος, όπου έγινε η συγκέντρωση, φάνηκε τελικά μικρή για τον κόσμο, που την πλημμύρισε και συμμετείχε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις μετά τη συγκέντρωση, τόσο για τις θέσεις του Κόμματος, όσο και για το πώς καλύτερα τις μέρες που απέμειναν θα πάνε τη φωνή του Κόμματος, όσο γίνεται σε περισσότερο κόσμο.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Γιώργος Γκολφινόπουλος, επίσης υποψήφιος του Κόμματος στην Α` Αθήνας, τονίζοντας ότι τα δύο μεγάλα κόμματα μάχονται από το ίδιο ακριβώς μετερίζι και γι' αυτό μόνη λύση, μόνη διέξοδος και αντίσταση είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Στην ομιλία του, ο Γ. Σκιαδιώτης κάλεσε τους συγκεντρωμένους, να μην αφήσουν λεπτό να πάει χαμένο και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να φτάσει παντού η εναλλακτική πρόταση εξουσίας του Κόμματος, που μιλάει από τη σκοπιά των συμφερόντων των εργαζομένων. Πρέπει, σημείωσε, να απευθυνθούμε στον κόσμο και να του μιλήσουμε για τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ, που επιβεβαιωθήκανε, αλλά κυρίως για την εκτίμησή του, ότι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες, αν δε χάσει σημαντικές δυνάμεις ο δικομματισμός. Το ΚΚΕ είναι η πιο φερέγγυα δύναμη, για να οργανώσει τη λαϊκή δράση και να γίνει η ψήφος σ' αυτό μετερίζι αντίστασης. Δεν είναι τυχαίο, τόνισε ακόμα, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, 20 μέρες πριν από τις εκλογές, δεν κρύβουν την πολιτική τους και αυτό το κάνουν, γιατί θέλουν να μπολιάσουν στη συνείδηση του κόσμου ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που προτείνουν.

Γι' αυτό, το ΚΚΕ απευθύνεται με ενιαίο τρόπο στους εργαζόμενους και το λαό και τους λέει ότι η θέση τους είναι με τους κομμουνιστές, που αποτελούν εγγύηση για την επόμενη μέρα των εκλογών και ότι θα αντισταθούν από κοινού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ