Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ αντιλαϊκή πολιτική

Την πλήρη υποταγή κάθε πτυχής της οικονομικής πολιτικής της παράταξής του στα πιο αποκρουστικά, για το λαό, σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου, επαναβεβαίωσε χτες ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας σε ακροατήριο από τραπεζίτες και επιχειρηματίες.

Περιγράφοντας το εφιαλτικό για τους εργαζόμενους όραμά του ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και παρακάμπτοντας πλήρως την πολύχρονη λιτότητα για τους πολλούς και τον πληθωρισμό υπερκερδών της πλουτοκρατίας, δεσμεύτηκε για περισσότερα «κίνητρα στις επιχειρήσεις», για «βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος», για προάσπιση της «επιχειρηματικότητας», για περισσότερες «φορολογικές ελαφρύνσεις» στο μεγάλο κεφάλαιο κ.ο.κ.

«Το οικονομικό όραμα του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ -τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ- είναι τα διαπιστευτήρια της οικονομικής πολιτικής που υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου. Δίνει εγγυήσεις για την περαιτέρω προώθηση των στρατηγικών επιλογών τους, την απελευθέρωση των αγορών, την υψηλή κερδοφορία για το πιο ανταγωνιστικό τμήμα του ελληνικού κεφαλαίου, διασφαλίζοντας τη συνεργασία του με το ξένο κεφάλαιο».


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ