Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ στην Αττική

Σάββατο 18 Μάη

-- Στις 7 μ.μ., στον Ωρωπό, στην πλατεία Ηρώων (Νέα Παλάτια Ωρωπού), θα μιλήσουν η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (λεωφ. Δημοκρατίας 29), θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Δραπετσώνα, στην πλατεία Κοστινά, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές του Φυσικού και της Πληροφορικής ΕΚΠΑ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 33), θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κερατέα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Κωστής Παναγιώτου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Παλαιά Φώκαια (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Μιχάλης Σοφικίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Τάνια Γαλανοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού, και η Χρυσάνθη Νικολή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες (Θεατράκι, πλ. Αριστοτέλους), θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, η Ρούλα Τριγάζη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και η Χριστίνα Στύλιου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Κυριακή 19 Μάη

-- Στη Σαλαμίνα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Σούλα Πρεκετέ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και η Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχος Σαλαμίνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Λυκόβρυση, στο ΟΤ 9 - Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου 68, θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Αρης Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στα Βριλήσσια, στις 7.30 μ.μ., στην πλ. Αναλήψεως θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη θα μιλήσει σε συγκέντρωση ταξιτζήδων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο ART POLIS CAFE (Πεσματζόγλου 5 - Στοά του Βιβλίου) σε σύσκεψη ΔΕΠ θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Ευάγγελος Χριστοφόρου, καθηγητής στο ΕΜΠ.

Δευτέρα 20 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ., στου Ρέντη, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Αγ. Στέφανο, στο σταθμό του ΟΣΕ (Ηρώων Πολυτεχνείου & Κοιμήσεως Θεοτόκου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Τεύκρος Παντελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου.

-- Στην Αίγινα, στις 8 μ.μ., στην Παλιά Προβλήτα, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, ο Γιώργος Κοττάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Παναγιώτης Ηλίας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ψυχικό, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στο Ν. Ψυχικό, θα μιλήσουν η Δέσποινα Μαστρολέων και ο Γιάννης Καβαλάρης, υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org