Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Περιοδείες για τις εκλογές στην Αττική

Δευτέρα 20 Μάη

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφτεί τις προβλήτες 2 και 3 του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΑΣΕΠ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το φορέα «ΝΟΣΤΟΣ» στην οδό Νοταρά 37.

-- Στις 3 μ.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς στον αίθριο χώρο στο κτίριο του Ομίλου Πειραιώς (Μεσογείων 109).

-- Στις 6 μ.μ. ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το πολυκατάστημα «ΑΤΤΙΚΑ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Τρίτη 21 Μάη

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφτεί το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι του Πειραιά και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στη 1 μ.μ. η Εφη Χαλιού θα επισκεφτεί τη NEWSIAGREECE στο Κρυονέρι και στις 2 μ.μ. τον Αγ. Στέφανο.

-- Στη 1.30 μ.μ. η Σοφία Αδαμίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, θα επισκεφτεί το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στην οδό Τσόχα 36.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org