Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Θάνος ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Μουσικοσυνθέτης

Απευθύνομαι στις φίλες και στους φίλους, που πιστεύουν ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού ανεξάρτητα από διαφωνίες που μπορούν να έχουν για επιμέρους ζητήματα.

Βρισκόμαστε στο 2019 και δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε 20% να είναι άνεργοι, 40% να ζουν στα όρια και κάτω από τα όρια της φτώχειας και τη μεγάλη πλειοψηφία των νέων να ζει με part time εργασία των 300 ευρώ.

Δεν είναι δυνατόν να εξακολουθήσουμε να ανεχόμαστε επιδόματα - ψίχουλα των 500 ευρώ το χρόνο που θίγουν την αξιοπρέπεια όλων μας. Η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας. Τέρμα στο «μη χείρον βέλτιστον» και στο «να μην έρθει η Δεξιά». Η Δεξιά μπορεί να μην είναι στην κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, αλλά η πολιτική της εφαρμόζεται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Λαός πρέπει να διεκδικήσει δυναμικά να πάρει αυτά που του ανήκουν. Κι αυτό το εγγυάται μόνο το ΚΚΕ. Ανεξάρτητα λοιπόν από επιμέρους διαφωνίες, ψηφίστε ΚΚΕ έτσι ώστε οι αγώνες, οι διεκδικήσεις του Λαού να γίνουν από καλύτερες θέσεις.

Ενα μεγάλο έγκλημα συντελείται εδώ και χρόνια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το παρακολουθούμε είτε απαθείς, είτε θεωρητικολογώντας, είτε ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα.

Φίλες και φίλοι

Σήμερα ο καιρός μας ορίζει

αύριο μπορεί να είναι αργά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ