Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Γιώργος ΜΠΕΪΚΟΣ

Αθλητής του taekwondo itf με πολλές πανελλαδικές και παγκόσμιες διακρίσεις

Κατοικώ στα Μετέωρα και είμαι δημότης στο δήμο Παύλου Μελά, ενώ δραστηριοποιούμαι και στο Αμύνταιο από όπου κατάγομαι. Γεννήθηκα το 1999 και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το taekwondo itf σε ηλικία 4 ετών. Σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, βλέπουμε ότι το να επιλέγουμε πάντα το μικρότερο κακό κάνει τα πράγματα χειρότερα, τους έχουμε δοκιμάσει όλους και το μόνο που μας αποδεικνύουν συνεχώς είναι ότι η αντιλαϊκή πολιτική δεν θα σταματήσει ποτέ.

Για μας δε, τα άτομα που ασχολούμαστε με τον πρωταθλητισμό, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Η κοινωνία δεν στηρίζει την προσπάθειά μας ούτε στο ελάχιστο, ο αθλητισμός εμπορευματοποιείται μέρα με τη μέρα και στρεφόμαστε σε ιδιώτες για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Επίσης, δήμαρχοι και περιφερειάρχες ανά την Ελλάδα μάς υπόσχονται χώρους προπόνησης τους οποίους ακόμα να δούμε. Μόνο οι 5 κομμουνιστές δήμαρχοι θέλησαν πραγματικά να κάνουν κάτι για εμάς και τους δημότες τους! Αυτήν τη φορά στις πολλαπλές εκλογές που έρχονται, ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά!

Στηρίζουμε τη μοναδική δύναμη που ήταν δίπλα μας, αυτούς που μας είπαν την αλήθεια, τους πραγματικούς αγωνιστές που ήταν εκεί όποτε τους χρειαστήκαμε. Λέμε ΝΑΙ στο ΚΚΕ, το μεγαλύτερο ΟΧΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Στηρίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και Περιφέρειες, μαζί με ΚΚΕ στις ευρωεκλογές!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ