Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Μανώλης ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Στα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησής του, αποκαλύφθηκε, όπως προειδοποιούσε από την αρχή το ΚΚΕ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά μία από τα ίδια με τα άλλα αστικά κόμματα, τη ΝΔ - το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ.λπ. Μόνο ελάχιστες διαφορές έχουν στην εφαρμογή, όμως, της ίδιας βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που συμφωνούν όλα τα αστικά κόμματα. Της πολιτικής της ΕΕ και των μνημονίων της, που ψήφισαν και εφαρμόζουν όλοι μαζί...

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να βγάλει την πιο βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ λόγω των αντιδράσεων του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με τη μάσκα του δήθεν αριστερού εξαπάτησε τους εργαζόμενους ψευδόμενος, καλλιεργώντας φρούδες ελπίδες και καπηλευόμενος τους αγώνες του λαού και του ΚΚΕ στην Αντίσταση και τον ΔΣΕ και αργότερα. Ετσι εφάρμοσε και υλοποιεί όλα τα μνημονιακά μέτρα που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τα δύο πρώτα μνημόνια, μαζί με τα πιο βάρβαρα (γιατί προστίθενται) του τρίτου μνημονίου - που ψήφισαν όλοι μαζί.

Πιστεύουμε, ο λαός μας έχει γίνει σοφότερος, καθώς, πλέον, έχει αποκαλυφθεί στην πράξη η απάτη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα εξαπατηθεί πάλι με τα τάματα χωρίς αντίκρισμα και τα προεκλογικά επιδόματα - ψίχουλα, ενώ έχουν λυγίσει τους εργαζόμενους με τους φόρους, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων που αποφάσισαν, ψήφισαν όλοι μαζί (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Ποτάμι κ.λπ.).

Τι μένει; Μόνο το ΚΚΕ, που σταθερά και αταλάντευτα, όλα τα χρόνια αποκαλύπτει, καταγγέλλει και αντιπαλεύει τις βάρβαρες πολιτικές της ΕΕ των μονοπωλίων. Επίσης, τα επικίνδυνα πολεμοκάπηλα σχέδια των ιμπεριαλιστών (ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ) στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως τα μπούνια, δίνοντας στην κυριολεξία γη, αέρα και θάλασσα στους ιμπεριαλιστές, με τεράστιους κινδύνους για τη χώρα και το λαό μας.

Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές και περιφερειακές αντίστοιχα, αποτελεί ελπίδα για το Λαό! Δυναμώνοντας το ΚΚΕ δυναμώνει ο Λαός για να διεκδικήσει αυτά που του πήραν και όσα ακόμα του ανήκουν. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι δίκαιη και περήφανη ψήφος σε όφελος των εργαζομένων και όλων των λαϊκών δυνάμεων, είναι ψήφος για το σήμερα και το καλύτερο αύριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ