Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Προεκλογικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Το Σάββατο 18 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής, και ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην Εδεσσα, στους Μικρούς καταρράκτες.

-- Στις 8.30 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Σταυρό, στο Ηρώων.

-- Στις 11 π.μ., στη Φιλιππιάδα (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Γιώργος Μισηρλής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Μενέλαος Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού.

-- Στις 8 μ.μ., στα Καλάβρυτα, στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσει ο Σταμάτης Ανδριόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Βελβεντό (στον Πεζόδρομο), θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Γκαμπράνη, υποψήφια δήμαρχος Βελβεντού.

-- Ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων.

-- Στη Λέσβο: Στην Αγιάσο (Καμπούδι), στις 7 μ.μ. θα μιλήσει η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου. Στην αγορά της Θερμής, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης. Στα Λουτρά (πλατεία), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Την Κυριακή 19 Μάη:

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στις Καμάρες Αιγιαλείας (καφενείο Ατζουλά), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος και θα χαιρετίσει η Αγγελική Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κουνινά (καφενείο Κατσιδήμα), θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος και θα χαιρετίσει η Αγγελική Κουρή.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν η Μιμίκα Ναλπαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας, και ο Βασίλης Καραντζίδης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ., στα Τρίκαλα, σε εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων.

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη επιστημόνων στη Λαμία, στη Μικρή Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Λεωνίδου), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Ο Νίκος Εξαρχος θα μιλήσει στις 12 μ. στην Ελεούσα Ιωαννίνων (μαγαζί «Αριστογεύσεις»). Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει στην Αρτα, στο Εργατικό Κέντρο.

Τη Δευτέρα 20 Μάη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Αλεξάνδρεια (γραφεία ΚΚΕ) θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης (θεατράκι στον πεζόδρομο), θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στον Λαγκαδά (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Καλαμαριά (πλατεία Δημαρχείου), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Βαθύ Σάμου (πλ. Πυθαγόρα), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας.

-- Στη Σύρο, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο (αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος»), θα μιλήσει η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Την Τρίτη 21 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στον υπαίθριο χώρο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Καρλόβασι Σάμου (πλατεία), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμάς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ