Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογές

Σάββατο 18 Μάη

-- Στον Κορυδαλλό, στις 7.30 μ.μ., πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα μιλήσουν: Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής, Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, και Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στον Αγ. Θωμά. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γούβα (πλατεία Πλυτά). Χαιρετισμό θα απευθύνουν: Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, και Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθήνας.

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Χαλκίδα (προβλήτα Αγ. Νικολάου), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων.

-- Στη Ζάκυνθο, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Μάρκου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Φώτης Κόκλας, υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου, η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κιλκίς (πλατεία Κήπου), θα μιλήσουν ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

Κυριακή 19 Μάη

-- Στις 7 μ.μ., στην Αγ. Παρασκευή, στην πλατεία, θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, στις 12.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Κουντουριώτικα (στην πλατεία επί της οδού Γεροστάθη) και θα χαιρετίσει η Ελπίδα Νασιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Στις 7 μ.μ., ο Ν. Σοφιανός θα μιλήσει σε σύσκεψη στο cafe «Imeros» στα Εξάρχεια.

-- Στις 7 μ.μ., στον πεζόδρομο της Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Νώντας Στολτίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης.

Τη Δευτέρα 20 Μάη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Χανιά, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Νίκος Βουρλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ