Σάββατο 18 Μάη 2019 - Κυριακή 19 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Μιλτιάδης ΚΛΩΝΙΖΑΚΗΣ

Πολιτικός Μηχανικός, πρώην μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ

Οι ευρωεκλογές της 26ης Μάη έχουν ιδιαίτερη σημασία - βαρύτητα, όχι μόνο για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά γιατί αποτελούν μια άμεση δυνατότητα του λαού μας να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια καπηλεύονται την ψήφο του, αραδιάζοντας υποσχέσεις για ένα μέλλον που ακόμα και ο πιο αισιόδοξος το κρίνει δυσοίωνο.

Σε αυτές τις εκλογές προτάσσουμε τη δική μας αλήθεια απέναντι στο δικό τους ψέμα. Σε αυτές τις εκλογές οφείλουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Πέρα από την όποια αντίρρηση μπορεί να έχει κάποιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σε επιμέρους ζητήματα, ένα πράγμα δεν μπορεί να αγνοήσει. Οτι πάντα ήταν παρόν, πρωτοπόρο και αταλάντευτο στους αγώνες του λαού μας, ότι πάντα οι θέσεις του ήταν σταθερές και ο λόγος του αξιόπιστος, θέτοντας πάντα το ζήτημα της λύσης των προβλημάτων του λαού μας, λέγοντας πάντα την αλήθεια.

Ψήφος στο ΚΚΕ σ' αυτές και στις επόμενες εκλογές όποτε και αν έρθουν σημαίνει δύναμη στο λόγο και στην παρουσία των νέων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών και βιοτεχνών μέσα στην κοινωνία. Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει δυναμική απάντηση στα σχέδιά τους. Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει αγώνας μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ