Τρίτη 30 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης, Πατησίων, Γαλατσίου διοργανώνουν σήμερα Τρίτη πικετοφορία διαμαρτυρίας ενάντια στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στη ΝΟ Γιουγκοσλαβίας στις 5.30 μμ από την Πλατεία Αμερικής έως το τέρμα Πατησίων.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού διοργανώνει εκδήλωση ενάντια στις ΝΑΤΟικές επεμβάσεις το Σάββατο 3 Απρίλη στις 7.00 μμ στο Αλσος Περιστερίου.
  • Εκδήλωση αφιερωμένη στα "50 χρόνια του Κινήματος Ειρήνης",αλλά και συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο κουρδικό λαό, καταδίκης της κυβέρνησης των "yes man", αλλά και αντίθεσης στα εγκληματικά σχέδια του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, διοργανώνουν από κοινού η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, η "Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας",ο Σύλλογος Δασκάλων Νίκαιας,η Ενωση Γονέων Νίκαιας,το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ,ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας,ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας,ο ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ),ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας και ο ΟΦΟΝ.Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 31/3 στις 7.30 μμ στην οδό (28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας) και θα μιλήσει οΝ. Φωτιάδης,μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ, ενώ θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας, τα Χορευτικό Συγκροτήματα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Νίκαιας, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου η "Αγ. Τριάδα". Επίσης ομιλία εκπροσώπου των Κούρδων και συμμετοχή κουρδικού συγκροτήματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ