Τρίτη 30 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκκληση της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ"

Τα δειλά βήματα που έγιναν από την πολιτεία προς την κατεύθυνση της υλικής αποκατάστασης των αγωνιστών της Εθνικής μας Αντίστασης, δε στάθηκαν ικανά να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους στην ολότητά τους.

Ετσι σήμερα, μετά τόσα χρόνια, απομένει ακόμα μεγάλος αριθμός προσώπων που δεν έχουν αποκατασταθεί με συνέπεια να συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση της ύπαρξης αγωνιστών χωρίς κανένα πόρο ζωής, χωρίς καμιά ασφαλιστική κάλυψη, που σε προχωρημένη πια ηλικία και με σοβαρά προβλήματα υγείας, αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά πρόβλημα επιβίωσης.

Γι' αυτό η ανάγκη συμπαράστασης και βοήθειας σ' αυτούς τους ανθρώπους παραμένει επιτακτική, ιδιαίτερα τις γιορτές του Πάσχα που έρχονται.

Το έργο αυτό, επιτελεί η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ", στα 24 χρόνια της λειτουργίας της με οικονομικές παροχές, στοιχειώδη φαρμακευτική και ιατρική περίθαλψη, είδη ρουχισμού κλπ.

Στην επιτέλεση αυτού του καταστατικού σκοπού, το Σωματείο μας ανταποκρίθηκε πάντα με επιτυχία χάρη και στη δική σας αμέριστη συμπαράσταση, που αποτέλεσε εκπλήρωση δημοκρατικού χρέους σ' αυτούς που έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα και τη δημοκρατία, χωρίς να κρατήσουν τίποτα για τον εαυτό τους, με συνέπεια τη σημερινή τους κατάσταση.

Για την ενίσχυση των πενιχρών πόρων του, που προέρχονται από συνδρομές και προσφορές μελών και φίλων του, το Σωματείο μας οργανώνει κι εφέτος οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές του Πάσχα για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των ανθρώπων που περιθάλπει.

Στα πλαίσια αυτής της οικονομικής μας εξόρμησης απευθυνόμαστε και σε σας, βέβαιοι ότι, όπως και στο παρελθόν, δε θα μας αρνηθείτε τη συνεισφορά σας στην εκπλήρωση ενός δημοκρατικού και ανθρωπιστικού χρέους.

Με τη βεβαιότητα αυτή, σάς ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλό ΠΑΣΧΑ.

Οι προσφορές σας γίνονται δεκτές στα γραφεία του Σωματείου μας, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822776, και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος), στο λογαριασμό 480210/14.

Με πολλή τιμή

Ο πρόεδρος

Βασίλης Φίλιας

Η γεν. γραμματέας

Δανάη Ψιλοπούλου


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ