Σάββατο 8 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεγαλώνει η αλληλεγγύη

Διευρύνονται τα ψηφίσματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που συνεχίζουν μαζικά και δυναμικά τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Η ΓΣΕΕ με απόφαση του προεδρείου της, εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εκπαιδευτικών, οι οποίοι με τον αγώνα τους σηματοδοτούν την ευρύτερη αγωνία που διακατέχει όλους τους εργαζόμενους για την ανάγκη άμεσης αναβάθμισης του σχολείου. Παράλληλα, καλεί την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να αξιοποιήσουν το σύνολο των προτάσεων των συνδικαλιστικών οργάνων των εκπαιδευτικών για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος με ψήφισμά της εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης,με ανακοίνωσή της, δηλώνει ομόφωνα τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εκπαιδευτικών, καταδικάζοντας την έλλειψη διαλόγου από πλευράς κυβέρνησης με τους απεργούς καθηγητές και δασκάλους.

Οι Ενώσεις Συνταξιούχων Κύριας και Επικουρικής Ασφαλίσεως Πειραιώς και Περίξ Δήμων με ψήφισμά τους συμπαρίστανται στον αγώνα των εκπαιδευτικών, καταγγέλλοντας την αδιαλλαξία της κυβέρνησης.

Τη συμπαράστασή του εκφράζει με ψήφισμα και η διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Περιστερίου.

Μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα των εκπαιδευτικών στέλνουν με ψηφίσματά τους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πολυκλαδικού Λυκείο Αιγάλεω και η Ενωση Γονέων Ν. Ιωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ