Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προεκλογικές εκδηλώσεις αντιστασιακών

- Σήμερα στις 7 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση αντιστασιακών στα γραφεία του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ στην Καλλιθέα με ομιλητή τον Ν. Τερζόγλου.

Η Επιτροπή Γυναικών της ΠΕΑΕΑ καλεί κάθε αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και κάθε προοδευτική γυναίκα σε συγκέντρωση - σύσκεψη, με θέμα τις εκλογές τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕΑΕΑ (Λυκούργου 10, 4ος όροφος).

- Την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη θα γίνει συγκέντρωση στο Μαρούσι (Μιλτιάδου 4). Θα μιλήσει ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Τερζόγλου.

- Οι Επιτροπές Στήριξης του ΚΚΕ των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης της Α και Β περιφέρειας Πειραιά καλούν τους αντιστασιακούς και τους φίλους της Αντίστασης τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί στον κινηματογράφο "ΧΑΪ - ΛΑΪΦ" (πλ. Κοραή). Θα μιλήσουν οι Σπ. Χαλβατζής και Γερ. Αραβανής.

- Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Αμπελοκήπων - Ελληνορώσων καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. στα γραφεία του παραρτήματος (Μακρυνίτσας 18).

- Την Τρίτη 10 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Γέρακα - Αγ. Παρασκευής (Σουλίου 52) θα γίνει σύσκεψη, με θέμα: "Οι εκλογές και η δημιουργία Επιτροπής Στήριξης του ΚΚΕ.

- Την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ. το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Δάφνης καλεί τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους και του φιλικού τους περιβάλλοντος σε συγκέντρωση που θα γίνει στα γραφεία του Παραρτήματος, Ελευθερίου Βενιζέλου 25, στη Δάφνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ