Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Οργώνουν" την Πέλλα υποψήφιοι του ΚΚΕ

"Οργώνουν" τα χωριά του Νομού Πέλλας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, όπου συζητούν με τους αγρότες τις προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση των αγροτικών προβλημάτων. Ενώ δεν ξεχνούν να εκφράσουν τη συμπαράσταση του Κόμματος στους αγωνιζόμενους εργάτες της περιοχής.

Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην "Ελληνική Υφαντουργία ΑΕ", οι οποίοι βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις, εξέφρασαν οι υποψήφιοι του Κόμματος στο Νομό Πέλλας, Μιχάλης Φουνταλής, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εδεσσας, Αλμωπίας και Ζεγγίνης Λευτέρης και Κουρτέλης Δημήτρης που παραβρέθηκαν σε σύσκεψη του Σωματείου εργαζομένων στην επιχείρηση. Στη σύσκεψη εξετάστηκε το μέλλον της επιχείρησης και η προοπτική του αγώνα των εργαζομένων.

Επίσης, κλιμάκιο της ΝΕ με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Βούλα Τερζόγλου,επισκέφθηκε τα χωριά της επαρχίας Εδεσσας Γραμματικό και Περαία,ενώ άλλο κλιμάκιο με τον υποψήφιο Παυλίδη Σωκράτη περιόδευσε στα χωριά Ορμα, Λουτράκι, Λυκόστομο, Τσακοί, Χρυσά, Πιπέρια, Σωσάνδρα, Προμάχοι, Γαρέφι, Δωρωθέα, Βορεινό, Νεοχώρι, Μηλιά, Κωστάντια και Ιδα.Τα χωριά Ανυδρο, Λάκκα, Δροσερό, Γυψοχώρι, Τριφύλλι, Καλύβια, Λιπαρό, Αγ. Γεώργιο, Δάφνη και Καλλίπολη επισκέφθηκε άλλο κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο Λίνα Γιώργο.Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Πέλλας Ζεγγίνης Λευτέρης και Κουρτέλης Δημήτρης ανέπτυξαν τις θέσεις του ΚΚΕ στα χωριά της επαρχίας Γιαννιτσών Δαμιανό, Λεπτοκαριά, Παραλίμνη, Νέα Πέλλα, Πενταπλάτανος,ενώ περιόδευσαν στις συνοικίες Τσάλι και Μπούτσαβα των Γιαννιτσών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ