Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ θα είναι πάντα κοντά

Για τα προβλήματα του νοσοκομείου Βόλου συζήτησαν σε περιοδεία τους οι υποψήφιοι του Κόμματος

Κοντά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Βόλου βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ν. Μαγνησίας Γιάννης Θεωνάς, Νάνος Αποστόλης και Ρέππου Ελένη.Κατά την περιοδεία και στη συζήτηση με τους εργαζόμενους οι υποψήφιοι του ΚΚΕ διαπίστωσαν την ανεπάρκεια των χώρων εργασίας ενώ το νέο υπό κατασκευή κτιριακό συγκρότημα καρκινοβατεί, δεν έχει ενταχθεί σε κανένα πρόγραμμα χρηματοδότησης και με τους σημερινούς ρυθμούς κατασκευής δε θα έχει ολοκληρωθεί πριν 30 χρόνια!

Οπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, αμέσως μετά τις εκλογές θα προωθήσουν το θέμα στη Βουλή προκειμένου να δοθούν χρήματα ώστε σε 3 - 4 χρόνια να ολοκληρωθεί και να δοθεί το κτίριο για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών των κατοίκων της περιοχής. Επίσης, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της έλλειψης του αναγκαίου προσωπικού για να μπορούν να λειτουργούν όλα τα τμήματα ικανοποιητικά. Από την άλλη, διαπιστώνεται ότι σοβαρές ελλείψεις υπάρχουν και στα Κέντρα Υγείας, ιδιαίτερα στα νησιά των Β. Σποράδων και στα περιφερειακά ιατρεία από τα οποία λείπουν χρήσιμες ειδικότητες γιατρών και άλλου νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο δικαστικό Μέγαρο Βόλου το ίδιο κλιμάκιο των υποψηφίων του ΚΚΕ, συζήτησε, επίσης, τα σοβαρά προβλήματα λόγω ανεπαρκούς, σχετικά, προσωπικού για να καλύπτονται οι ανάγκες. Οι υποψήφιοι βουλευτές αφού ανέλυσαν τις θέσεις του ΚΚΕαπαντώντας σε πληθώρα ερωτημάτων αποκάλυψαν τις αντιλαϊκές επιδιώξεις των εταίρων του δικομματισμού και κάλεσαν τους εργαζόμενους να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Να το αναδείξουν ισχυρό και να εκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή στο Ν. Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ