Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Αποφασιστικά στο πλευρό του ΚΚΕ

Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στηρίζουν αποφασιστικά και σε αυτή την εκλογική μάχη το ΚΚΕ. Από όλα τα σημεία της χώρας φτάνουν τα μηνύματα. Σε κάλεσμά της προς τους παλιούς ΕΠΟΝίτες, ΕΠΟΝίτισσες, τα "αετόπουλα" και όλους τους φίλους της ΕΠΟΝ, η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ) καλεί "Ολους τους παλιούς συναγωνιστές και συναγωνίστριες να μπουν στον προεκλογικό αγώνα και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να βγει το ΚΚΕ πιο δυνατό, πιο ισχυρό από τις εκλογές της 22 Σεπτέμβρη 1996. Με το σύνθημα: "Αντεπίθεση στην επίθεση των συντηρητικών δυνάμεων", όλοι μαζί στις κάλπες με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ".

Η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών και Υπαξιωματικών Εθνικής Αντίστασης, αφού σημειώνει ότι το "ΚΚΕ υπήρξε η σπονδυλική στήλη της Εθνικής μας αντίστασης που και σήμερα αντιστέκεται αποφασιστικά στη Νέα Τάξη πραγμάτων", καλεί όλους "να δώσουν αδίστακτα την ψήφο τους στο ΚΚΕ".

"Ας οργανώσουμε, ας ενισχύσουμε την αντίσταση και αντεπίθεση του ΚΚΕ ενάντια σε αυτούς που καταδικάζουν τη χώρα στην οπισθοδρόμηση μιας πολιτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ", τονίζουν σε διακήρυξή τους ανάπηροι και θύματα της Εθνικής Αντίστασης.

Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης της Νάουσας συγκρότησαν επιτροπή στήριξης του ΚΚΕ, ενώ σε σύσκεψη επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Βέροια, αφού επισημάνθηκε ότι πρέπει να αντικρουστούν τα κόμματα του δικομματισμού μαζί με τους εταίρους τους, τονίζεται ότι "Οι πολιτικοί πρόσφυγες θα γίνουν ανάχωμα απόκρουσης των αντιλαϊκών μέτρων που έχει η Ευρωπαϊκή Ενωση στα συρτάρια της, ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που θα γράφει πάνω: ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ