Δευτέρα 2 Μάρτη 2026
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Κινητοποιήσεις για το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καταδικάζοντας το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ και του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ σε βάρος του ιρανικού λαού.

Για σήμερα Δευτέρα έχουν οριστεί: Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ. στην οδό Αβέρωφ, στα γραφεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Στη Δράμα, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Στη Λάρισα, στις 7 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο. Στην Ελασσόνα, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Στον Τύρναβο, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Και στην Καρδίτσα, στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία (τράπεζα Alpha Bank).

Για αύριο 3 Μάρτη: Στην Αλεξανδρούπολη, στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο. Στην Κοζάνη, στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Στην Κομοτηνή, στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Στην Ξάνθη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Και στην Πτολεμαΐδα, στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Βόλος, 6.30 μ.μ. στην πλ. Αγίου Νικολάου.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την έναρξη της εποποιΐας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ