Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συντονίζουν τον αγώνα ενάντια στην ασύδοτη δράση των ΕΛΠΕ

Εκδήλωση - συζήτηση την Πέμπτη 9 Ιούλη

Εκδήλωση - συζήτηση για τον συντονισμό του αγώνα ενάντια στην ασύδοτη δράση των ΕΛΠΕ και τη ρύπανση που προκαλεί η δραστηριότητα των επιχειρήσεων του ομίλου στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν σωματεία και φορείς την Πέμπτη 9 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο θεατράκι στον πεζόδρομο του Κορδελιού.

Το κάλεσμα απευθύνουν τα Σωματεία Οικοδόμων και Εργαζομένων στα δομικά υλικά και στις κατασκευές, Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης, Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Εργατοτεχνιτών Κατεργασίας Ξύλου, η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου και η Ομάδα Γυναικών Κορδελιού (μέλη της ΟΓΕ). Και καλούν τα εργατικά σωματεία της περιοχής, τους συλλόγους γυναικών, συλλόγους γονέων, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, μαζικούς φορείς της περιοχής σε συμμετοχή στην εκδήλωση για το συντονισμό της πάλης.

Η εκδήλωση έχει στόχο τη δημιουργία συντονιστικής επιτροπής και την οργάνωση νέων αγωνιστικών πρωτοβουλιών με οδηγό τα συμπεράσματα που βγήκαν από τη μέχρι τώρα αγωνιστική δράση, αλλά και τις εξελίξεις που δρομολογούνται στην περιοχή με τη δημιουργία νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής, χωρίς να έχει λύσει τα προηγούμενα προβλήματα που δημιούργησε ο όμιλος των ΕΛΠΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ