Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Πρόσθεσαν στοιχεία στη ... δυσωδία

Για προσπάθεια να θιχτούν η τιμή και η υπόληψή του, σε συνδυασμό με επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας που αφορά και στα εθνικά συμφέροντα καθώς και λόγους εκδίκησης, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε «παρακρατικό κύκλωμα» και τα οποία ήρθαν να προστεθούν σε όλη αυτήν τη δυσωδία και τη σαπίλα του συστήματος και του πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης.

Μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ότι «δεν πρέπει να είμαστε μονοφαγάδες» στα ζητήματα εκμετάλλευσης του Αιγαίου δεν ήταν τυχαίες και ότι «υπάρχουν κάποιοι που έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Είπε ακόμη πως «προσπαθούν να επιτεθούν εναντίον μου, γιατί με θεωρούν υπαίτιο γιατί ανέδειξα το θέμα των παράνομων χρηματοδοτήσεων των ΜΜΕ στο ΚΕΕΛΠΝΟ και της λίστας που είχα δώσει τότε στις δικαστικές αρχές και στην ΕΣΗΕΑ», είπε στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως «αυτές οι χρηματοδοτήσεις συνεχίζονται».

Ο ίδιος υποστήριξε πως μετά από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, κατέθεσε στις 23 Ιούνη αίτημα προς την Εισαγγελία καταπολέμησης εγκλημάτων διαφθοράς, με ερωτήματα για το σύνολο των υποθέσεων για τις οποίες υπήρχαν δημοσιεύματα, ή ακόμα και υπονοούμενα. Σύμφωνα με τον Π. Καμμένο, οι απαντήσεις της Εισαγγελίας ήταν ότι «δεν υπήρχε ποτέ ούτε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου, ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ