Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ο ιός είναι ο καπιταλισμός. Κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών. Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος

Αύριο Σάββατο 4 Ιούλη η συγκέντρωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες στο Πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης

«Ο ιός είναι ο καπιταλισμός. Κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος»: Με το σύνθημα αυτό διοργανώνεται από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 4 Ιούλη, στο Πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια, εκδήλωση - συγκέντρωση για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, πρόσφυγες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τους The Worksongs Project.

Οπως αναφέρεται στο κάλεσμα της ΚΟ Αττικής: «Οι Ελληνες και ξένοι εργάτες έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Καπιταλισμός σημαίνει βαρβαρότητα. Ο ιός είναι το ίδιο το σύστημα που εκμεταλλεύεται εκατομμύρια εργαζόμενους για να κερδίζουν μια χούφτα εκμεταλλευτές. Είναι το σύστημα που, για να διασφαλίσει τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, αφήνει να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι είτε από την εντατικοποίηση, την ασυδοσία, την υπερεκμετάλλευση της εργοδοσίας, είτε από μια πανδημία, είτε από τις πολεμικές επεμβάσεις που κάνει ανά τον κόσμο, για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη κερδοφορία του.

Ο μοναδικός δρόμος που έχουν να επιλέξουν οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας και θρησκεύματος, είναι ο δρόμος του αγώνα, της πάλης για την ανατροπή του σάπιου καπιταλισμού. Χρειάζεται να ενώσουμε τη δύναμή μας, να οργανώσουμε από κοινού την πάλη μας, να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει και μας στερούν κυβερνήσεις και εργοδοσία. Ο μοναδικός δρόμος που έχουμε να επιλέξουμε σήμερα Ελληνες εργάτες, μετανάστες και πρόσφυγες είναι η πάλη για μια άλλη εξουσία. Για μια κοινωνία που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες μας. Χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τον Σοσιαλισμό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο ιός είναι ο καπιταλισμός. Κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών. Σοσιαλισμός αναγκαίος και επίκαιρος(1/7/2020)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ