Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Σαν τα ποντίκια μέσα στη νύχτα οι φασίστες λέρωσαν τον πολυχώρο «Μικρόβιο»

Ανακοίνωση της Οργάνωσης της ΚΝΕ

Ξημερώματα Πέμπτης 2 Ιούλη, για άλλη μια φορά, φασιστοειδή λέρωσαν το «Μικρόβιο», τον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Μεσσηνία, με εμετικά συνθήματα μέσα στη νύχτα.

«Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ και του πολυχώρου δημιουργίας "Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας"», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ και τονίζει:

«Σαν όργανα των εκμεταλλευτών και του συστήματος, τους ενοχλεί που η ΚΝΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τα δικαιώματα της νεολαίας, στην οργάνωση της διεκδίκησης για να μην πληρώσουν ξανά οι λαϊκές οικογένειες και η νεολαία την κρίση.

Την περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ ξεσαλώνει, με το νέο μάτωμα του λαού από τη μία και την παροχή δισ. ευρώ στο κεφάλαιο από την άλλη, οι φασίστες έχουν εχθρό την ΚΝΕ, το ΚΚΕ, τον αγώνα της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή.

"Παλιοί" και "νέοι" φασίστες, με "κουστούμια" ή χωρίς, "μετανιωμένοι" ή "απατημένοι", έχουν την ίδια αποστολή. Να χτυπήσουν τον λαό, τα δικαιώματά του, όποιον αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική. Οποια "προβιά" και να φορέσουν, είναι δύναμη υπεράσπισης των καπιταλιστών και του συστήματός τους.

Τους προειδοποιούμε να μπουν ξανά στις τρύπες τους!!!

Αν νομίζουν ότι μπορούν να μας χτυπήσουν μ' αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουν το "φτωχό" μυαλό τους.

Οπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση μέσα από το δυνάμωμα της δράσης μας».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org