Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»

«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»: Με το κάλεσμα αυτό του ΚΚΕ συνεχίζεται η πλατιά εξόρμηση των ΚΟ του Κόμματος, με καθημερινές συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις και άλλες πρωτοβουλίες. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Κρητικός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Καμίνια του Πειραιά (πλατεία Γεννηματά) θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ. στη Βισαλτία Σερρών (πλατεία Ηρώων), θα μιλήσει ο Μάκης Λάγιος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Σερρών.

Την Κυριακή 5 Ιούλη, η Κομματική Οργάνωση Ιεράπετρας Κρήτης καλεί στις 7 μ.μ. σε εκδήλωση - συζήτηση στον 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη», με θέμα «Οι εξελίξεις και επιπτώσεις του ενεργειακού σχεδιασμού του κεφαλαίου στην περιοχή μας - Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν η Μαρία Κοκοσάλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, αρχαιολόγος, αντιπρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης του ΣΕΚΑ (Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων), και ο Σίμος Συμεωνίδης, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ