Τρίτη 19 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;

ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ: «Η αντιπαράθεση των δύο μεγάλων κομμάτων στις ευρωεκλογές θα είναι οξύτατη, μας λένε οι ειδήμονες (...) Το πράγμα είναι εμφανώς παράλογο. Η ευρωπαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ταυτόσημη. Το ότι δήθεν προσπαθούν να καταρτίσουν ευρωψηφοδέλτια με πρόσωπα ευρωπαϊκής εμπειρίας και διεθνούς αναγνωρίσεως υποδηλώνει και απόπειρα εξαπατήσεως των ψηφοφόρων» (ο Σ. Ζούλας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: «Από ελληνικής πλευράς εκτός από τον κ. Καραμανλή που μίλησε για 15 λεπτά και τον Παπανδρέου, στον Αστέρα πήγαν και οι Ντόρα Μπακογιάννη, Γιάννης Παπαθανασίου, Αννα Διαμαντοπούλου, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Τ. Αράπογλου» (η καταγραφή για τη Λέσχη Μπίλτερμπεργκ στη ΧΩΡΑ).

ΕΝΙΑΙΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ: «Οι ευρωεκλογές έχουν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό (...) πολύ εύκολα ο πολίτης θα διοχετεύσει στην κάλπη ακόμη και τον ισοπεδωτικό θυμό του. Και αν η γενική αποδοκιμασία γίνει μόδα, αν νομιμοποιηθεί ως πολιτική συμπεριφορά, κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει η κάλπη» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

ΜΙΑ Η ΧΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑ: «"Βλέπω (...) αποθέωση (σσ από το ΚΚΕ) του εμφυλίου πολέμου"» (ο Πάγκαλος στη REAL NEWS).

ΜΙΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: «Ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για "ανίερη συμμαχία ΝΔ - ΚΚΕ" (...) με την έγκριση κονδυλίου 250.000 ευρώ από την κυβέρνηση για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου του ΚΚ που πλημμύρισε το 1994» (η καταγραφή στο ΕΘΝΟΣ).

ΜΙΑ Η ΛΑΣΠΗ: «Ο κ. Τσίπρας εμμέσως πλην σαφώς άφησε αιχμές κατά του ΚΚΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν είμαστε η Αριστερά που είχαν καλομάθει να τη βλέπουν να ξεσκονίζει τα λάβαρα από τους αγώνες του παρελθόντος, αλλά να μην τους κάθεται στο σβέρκο, να μην τους στήνει εμπόδια στις δουλειές τους» (η καταγραφή επίσης στο ΕΘΝΟΣ).

ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ: «Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές από το ΠΑΣΟΚ (...) Σπύρος Δανέλλης: αρχιτέκτονας, δήμαρχος Χερσονήσου Ηρακλείου, προέρχεται από το ΣΥΝ με τον οποίο είχε εκλεγεί και βουλευτής» (η καταγραφή στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ