Τρίτη 19 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Απειλές και εκβιασμοί δεν μας πτοούν

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συνεχιζόμενη προβοκάτσια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΚΚΕ

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του, για τη συνεχιζόμενη προβοκάτσια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κατά του ΚΚΕ, τονίζει τα παρακάτω:

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, διά στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του και εν μέσω ψευτοπαλικαρισμών του, συνεχίζει τα αισχρά ψεύδη και τις συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ, ξεπερνώντας σε γκαιμπελισμό και τους πρώτους διδάξαντες το είδος. Τέτοια είναι όλα όσα ισχυρίζεται στη συνέντευξή του στη Real News.

Είναι παραμύθια της Χαλιμάς αυτό που το στέλεχός τους αναφέρει ως αποδεικτικό στοιχείο, ότι όλη η Αθήνα συζητά για σχέσεις του ΚΚΕ με τη "Γερμανός". Την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως και του ΛΑ.Ο.Σ., με το οποίο συναγωνίζονται στην προβοκάτσια, απασχολεί το πώς θα κάνουν το ψέμα υπόθεση και του λαού. Αυτό είναι το ήθος τους.

Και μόνο το γεγονός ότι συνεχίζεται η βρώμικη επίθεση αποτελεί επαρκή λόγο οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα αυτοί που ανήκουν στα εργατικά λαϊκά στρώματα, να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ φοβούνται οι ηγεσίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επειδή το ΚΚΕ αντιπαλεύει την πλουτοκρατία και όλους τους υπηρέτες της. Το ισχυρό ΚΚΕ είναι η εγγύηση απέναντι στα σχέδια του κεφαλαίου και των κομμάτων του κατά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Απειλές και εκβιασμοί δε μας πτοούν. Το ΚΚΕ γνωρίζει να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Το πράττει και θα το πράξει και στην πορεία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ