Παρασκευή 9 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καταδικάζεται ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ

Με εξορμήσεις ενημέρωσης και πικετοφορίες διατρανώνουν την καταδίκη τους οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες της Θεσσαλίας, στο συστηματικό αποκλεισμό της αντίθετης άποψης από τα ΜΜΕ.

Σήμερα η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 8 μ.μ. πικετοφορία στους δρόμους της πόλης, που θα ξεκινήσει από τα γραφεία του Κόμματος.

Πικετοφορία διοργανώνει σήμερα, επίσης, στις 8 μ.μ. και η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Και στα Τρίκαλα, πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις ενημέρωσης για τη φίμωση της άλλης άποψης από τα ΜΜΕ, σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά.

Πανεξόρμηση στο κέντρο και στην παραλία του Βόλου, διοργανώνει σήμερα στις 8 μ.μ. και η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Επίσης, η Εργατική Αχτίδα του Κόμματος έχει προγραμματίσει μια σειρά εξορμήσεων και περιοδειών σε εργασιακούς χώρους.

Στην Καρδίτσα, χτες το απόγευμα, η ΝΕ του ΚΚΕ διοργάνωσε εξόρμηση ενημέρωσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επίσης, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες του νομού καθημερινά πραγματοποιούν εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους και σε χωριά.

  • Σε ανακοίνωσή του το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ, καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό του ΚΚΕ και γενικότερα της άλλης άποψης από τα ΜΜΕ, καλεί τα μέλη και τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης να βάλουν φραγμό σ' αυτήν την αντιδημοκρατική τακτική, για να μην περάσει η χειραγώγηση και η ιδεολογική τρομοκρατία και να πάρουν θέση στους αγώνες για τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ