Τετάρτη 18 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Εκδήλωση με θέμα «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους» διοργανώνει η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Σταυρούλα Νικολαΐδου, μέλος της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Στιγμές της ταξικής πάλης στη Θάσο» διοργανώνει η ΤΟ Θάσου, την Κυριακή 22 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στις αποθήκες Μεταλλίων στα Λιμενάρια. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΤΟ Θάσου θα τιμήσει παλιούς αγωνιστές. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση ιστορικών γεγονότων στη Θάσο και παράδοση αρχειακού υλικού στο Αρχείο του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (Αριστοτέλους 11-15), οι ΚΟ Ενέργειας Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Ανατρέπουμε το παλιό για να φέρουμε τον νέο κόσμο, τον σοσιαλισμό, χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, με θέμα «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα γίνει ομιλία και συζήτηση, θα προβληθεί βίντεο και στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση και βιβλιοπωλείο.

Την Κυριακή 22 Απρίλη, στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στην οδό Κολωνού, οι ΚΟ Τροφίμων Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ