Τετάρτη 18 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και την εμπλοκή της Ελλάδας

Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, στη νεολαία, και τους καλούν να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πάλη των λαών, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο Κυπριακό και στα Βαλκάνια, και την ανάγκη κλιμάκωσης της δράσης ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και στη συμμετοχή της κυβέρνησης σε αυτά.

Στην Αττική

Το Σάββατο 21 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Διονύσου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγίου Στεφάνου, με ομιλητή τον Μάνο Θερμό, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής και του Τομεακού Γραφείου του Βόρειου Τομέα.

Την Κυριακή 22 Απρίλη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας καλεί σε συγκέντρωση στο Δώμα του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», με ομιλητή τον Γιάννη Πατσή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, στις 12 μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση, στο ΠΑΠΕΙ - Πορτοκαλί Αμφιθέατρο, με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Τρίτη 24 Απρίλη:

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική Σχολή καλούν σε συγκέντρωση στη Φιλοσοφική στην αίθουσα 313, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ασπροπύργου καλεί σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Την Τετάρτη 25 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσιών, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Σε άλλες πόλεις

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και η θέση του ΚΚΕ». Ομιλητής θα είναι ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

Με το ίδιο θέμα, την Παρασκευή 20 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαού στην Αμφισσα, οι ΚΟ της περιοχής πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι ΚΟ Θήβας του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος το Σάββατο 21 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Την Κυριακή 22 Απρίλη, η ΚΟ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, στις 7 μ.μ., με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή» και ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ