Τετάρτη 18 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επίδειξη κυνισμού των μακελάρηδων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

Αναφερόμενος στην ομιλία χτες του Γάλλου Προέδρου Μακρόν, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο τόνισε τα παρακάτω:

«Η σημερινή ομιλία του "αναμορφωτή" της Ευρωπαϊκής Ενωσης, του Γάλλου Προέδρου Μακρόν, για τη Συρία ήταν μνημείο προκλητικού κυνισμού.

"Βομβαρδίζουμε όποιον και όποτε θέλουμε, χωρίς έγκριση κανενός" απάντησε σε όσους αφελώς ή με πρόθεση ισχυρίζονται ότι αποφάσεις του ΟΗΕ ή κοινοβουλίων νομιμοποιούν ιμπεριαλιστικά εγκλήματα με χιλιάδες νεκρούς, πρόσφυγες, πυροδοτώντας γενικευμένη ανάφλεξη για τα συμφέροντά τους. Η αξιοπιστία των προσχημάτων επέμβασης ίδια με αυτή των πυρηνικών του Ιράκ που δεν βρέθηκαν ποτέ.

Γι' αυτό και πήρε συγχαρητήρια από ΝΑΤΟ, ΕΕ, την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου, όλες ανεξαίρετα τις κυβερνήσεις.

Οπως των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και όλων των αστικών κομμάτων που σαν σημαιοφόροι του ΝΑΤΟ αναθέτουν την προστασία της Ελλάδας από την τουρκική επιθετικότητα σε τέτοιους μακελάρηδες που τους συγχαίρει ο Ερντογάν για την επέμβασή τους στη Συρία.

Βρώμικες εναλλασσόμενες συμμαχίες ενάντια στους λαούς.

Μπροστά στη βαρβαρότητα του πολέμου, της λαϊκής φτώχειας, δεν μένει άλλος χρόνος: Οι λαοί της Ευρώπης στο δρόμο ενάντια στις κυβερνήσεις, την Ευρωπαϊκή Ενωση, τον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ