Τετάρτη 18 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το Σάββατο 21 Απρίλη η εκδήλωση για τη ζωή στην πολιτική προσφυγιά

Στις 7 μ.μ. στον Περισσό. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας. Θα ακολουθήσουν θεατρική παράσταση και μουσικό πρόγραμμα

Στη ζωή των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στις Λαϊκές Δημοκρατίες θα είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ το ερχόμενο Σάββατο 21 Απρίλη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ στον Περισσό. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσουν η θεατρική παράσταση «Με τη σκέψη στην πατρίδα» της Ιωάννας Στεφανίδου, από τη θεατρική ομάδα «Πολιτική Σκηνή» της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Θεσσαλονίκης, καθώς και μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Μπουζούκι».

Παράλληλα, στο προαύλιο, από τις 5.30 μ.μ. θα λειτουργεί έκθεση με πλούσιο αρχειακό υλικό από τη ζωή των πολιτικών προσφύγων, όπου θα παρουσιαστούν στιγμιότυπα από τον αγώνα για τη διάσωση των παιδιών, τη συμμετοχή των Ελλήνων στη σοσιαλιστική οικοδόμηση, την καλλιέργεια της σοσιαλιστικής συνείδησης, τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας κ.ά.

Στην εκδήλωση θα διακινείται το βιβλίο «Η ζωή στην πολιτική προσφυγιά» από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», όπου περιλαμβάνονται τα υλικά του διήμερου πολιτικών - πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε τον περασμένο Δεκέμβρη η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος και το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στην ΕΣΣΔ και στις Λαϊκές Δημοκρατίες.

  • Για την εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Απρίλη το απόγευμα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη. Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6941416874 και 6944 367441.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ