Πέμπτη 27 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Μαχητική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής

Πολύμορφες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα οι κινητοποιήσεις, πικετοφορίες και πολύμορφες εκδηλώσεις στις οποίες καλούν η ΕΕΔΥΕ, σωματεία και φορείς για να δοθεί μαζική λαϊκή απάντηση στην πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που αποτελεί την άλλη όψη της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος του λαού.

Τα ραντεβού για τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

-- Αύριο Παρασκευή η Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης πραγματοποιεί ποδηλατοδρομία, που θα ξεκινήσει από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις 6 μ.μ. με τερματισμό στην πλατεία Κύπρου, όπου θα ακολουθήσουν συγκέντρωση και ομιλία, περίπου στις 7 μ.μ.

-- Το Σάββατο 29 Μάη:

Στις 10.30 π.μ., η ΕΔΥΕΘ οργανώνει συγκέντρωση μπροστά στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο NRDC στη Θεσσαλονίκη.

Στις 7 μ.μ., οι Επιτροπές Ειρήνης Βορειοδυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν συγκέντρωση στη βάση του Ακτίου και πορεία στην πόλη της Λευκάδας.

-- Την Κυριακή 30 Μάη:

Θα πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο, με συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 11 π.μ.

Στις 7 μ.μ. πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική πορεία - εκδήλωση, με σημείο εκκίνησης τον σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης, με προορισμό την κεντρική πλατεία. Πριν από την ομιλία θα παρουσιαστεί από τους φίλους του «κόκκινου Αερόστατου» η παράσταση «Να 'ταν ο πόλεμος χορός».

Συγκεντρώσεις την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Κοζάνη και Σάμο.

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση για την Παλαιστίνη

Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση για την Παλαιστίνη και τις διεργασίες στη Μεσόγειο διοργανώνει το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ) τη Δευτέρα 31 Μάη, στις 20.30, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση: https://zoom.us/j/95984240863?pwd=czJtTWRzbUdDbGg0S1dRKzFMcDJSZz09

Meeting ID: 959 8424 0863

Passcode: W52vwY


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org