Πέμπτη 18 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Αποστολή στην παγκρήτια κινητοποίηση στη βάση της Σούδας

Η ΕΕΔΥΕ χαιρετίζει θερμά τους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που πήραν μέρος στη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης στην Αττική και την Κερασίτσα, την Κυριακή 14 Μάη, που έδωσαν το αγωνιστικό τους «παρών» στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις, πορείες και άλλες πολύμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στο πλαίσιο της αντιιμπεριαλιστικής δράσης του μήνα Μάη, προετοιμάζουμε τη μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μάη, στη βάση της Σούδας.

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ οργανώνει αποστολή συμμετοχής στην παγκρήτια κινητοποίηση και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος για να ενώσουμε τη φωνή μας με το λαό της Κρήτης και να βροντοφωνάξουμε:

-- Να κλείσουν τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.

-- Εξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο Θάλασσα και τα Βαλκάνια.

-- Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Μάη με το πλοίο "ΕΛΥΡΟΣ" και η αναχώρηση από τα Χανιά θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 28 Μάη από το λιμάνι της Σούδας για Πειραιά.

Στις περιοχές που υπάρχουν Επιτροπές Ειρήνης, την ευθύνη της συγκέντρωσης των συμμετοχών και περαιτέρω διευκρινίσεων την αναλαμβάνουν οι κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης. Σε διαφορετική περίπτωση, συμμετοχές κλείνονται στα γραφεία της ΕΕΔΥΕ (Θεμιστοκλέους 48 και Σόλωνος) στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.3844853-854 (Δευτέρα - Σάββατο 10 π.μ. έως 2 μ.μ., Τρίτη και Πέμπτη 10 π.μ. - 7 μ.μ.). Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την Τρίτη 23 Μάη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ