Πέμπτη 27 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φιέστα για την ΕΕ

Φιέστα για την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και μετέπειτα στην ΕΕ ετοιμάζει σήμερα η κυβέρνηση, τιμώντας την υλοποίηση της στρατηγικής αυτής επιλογής της αστικής τάξης, που φόρτωσε νέα δεσμά στον λαό.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα στο Ζάππειο, «με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα», το ΥΠΕΞ διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, καθώς και για την επίσημη έναρξη του δημόσιου διαλόγου για τη «Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης», που με επίφαση «λαϊκής συμμετοχής» συζητάει για τη μετατροπή της ιμπεριαλιστικής ένωσης προς το αντιδραστικότερο.

Θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ομιλίες θα απευθύνουν ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντ. Σασόλι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σ. Μισέλ κ.ά.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ντ. Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ αύριο θα υποδεχτεί τον Σ. Μισέλ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ