Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
... πυρηνικό πόλεμο!

Πριν φτάσουμε εδώ, είχε προηγηθεί το αμερικανικό δόγμα περί «προληπτικού πυρηνικού πλήγματος» και «προληπτικού πολέμου» (!), είχε ακολουθήσει το σαμποτάζ κατά της συμφωνίας ABM του '72 για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων και είχε διατρανωθεί από τους Μπους, Πάουελ και Ράμσφελντ ότι «οι ΗΠΑ ουδέποτε απαλλοτρίωσαν το δικαίωμά τους να κάνουν πρώτες αυτές χρήση των πυρηνικών τους όπλων»!

***

Ο Μπους, ο σύμμαχος του κ. Σημίτη, ως εκπρόσωπος του αιμοσταγούς στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ, είναι προφανές ότι οδηγεί την ανθρωπότητα σε μια ασύλληπτη περιπέτεια. Η περίφημη «αντιπυραυλική ασπίδα» των ΗΠΑ, αυτό το παρανοϊκό σχέδιο που σημαίνει ότι η Γη μπαίνει σε μια φρενήρη κούρσα για την αύξηση των αντιβαλλιστικών συστημάτων και των πυρηνικών κεφαλών μεγάλου βεληνεκούς, βρίσκεται πλέον στη φάση της υλοποίησής του.

***

Οι Αμερικάνοι κήρυξαν στον πλανήτη τον πόλεμο. Τον πυρηνικό πόλεμο!

Από δω και πέρα, δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Τώρα πια, δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής. Τώρα πια, η αντίσταση στη χούντα του ιμπεριαλισμού καθίσταται ζήτημα ζωής και θανάτου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ