Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενισχύστε τη «Δημοκρατική Μέριμνα»

Μπροστά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η «Δημοκρατική Μέριμνα», σε ανακοίνωσή της, σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Η Δημοκρατική Μέριμνα, όπως είναι γνωστό, είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με στόχο την παροχή μιας στοιχειώδους βοήθειας στους αναξιοπαθούντες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και τα θύματα των πολιτικών διώξεων.

Η Δημοκρατική Μέριμνα, για την πραγματοποίηση του έργου της, δεν έχει άλλους πόρους πέραν εκείνων, που διαθέτουν Οργανισμοί και ιδιώτες νια να καλυφθούν εκατοντάδες άτομα, που, χωρίς εισοδήματα και συχνά χωρίς οικογένεια, βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους.

Τους πόρους αυτούς εξασφαλίζει με την καθιερωμένη οικονομική εξόρμηση των Χριστουγέννων - Νέου Ετους. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι στη φετινή μας εξόρμηση θα ανταποκριθείτε, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δύσκολη αποστολή μας.

ΣΗΜ.: Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του Σωματείου μας (Ακαδημίας 78, τηλ. 210-3822.776) και στην Εθνική Τράπεζα (Υποκ/μα Κάνιγγος) στο Λογαριασμό 129/498908-21».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ