Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

-- H ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στον Πύργο σήμερα Τετάρτη 18 Δεκέμβρη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ., με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει το μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Πελοποννήσου Φίλιππος Ακαρέπης.

-- Σήμερα Τετάρτη, η ΚΟ Ανω Λιοσίων διοργανώνει εκδήλωση, στο Δημαρχείο, στις 6.30 μ.μ., με θέμα συζήτησης τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Γ. Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Ελευσίνας διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Χρ. Κολοβός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει για σήμερα Τετάρτη, εκδήλωση - συζήτηση των πολιτικών εξελίξεων, στην ταβέρνα «Παπανούσης», στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Π. Παπαβασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΝΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Κρυονερίου διοργανώνει, σήμερα Τετάρτη, εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα της πόλης. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ