Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
15+1 λόγοι για δυνατό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

Νέο φυλλάδιο του Κόμματος κυκλοφόρησε χτες

15+1 λόγους για δυνατό ΚΚΕ παντού καταγράφει το νέο φυλλάδιο που διακινούν από χτες οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οπαδοί του σε τόπους δουλειάς και σπίτι το σπίτι στις συνοικίες.

Το 4σέλιδο αυτό υλικό είναι κάλεσμα μαχητικής στήριξης του ΚΚΕ τόσο στις ευρωεκλογές, για να ακουστεί ένα δυνατό «ΟΧΙ στην ΕΕ του κεφαλαίου, των κρίσεων, της φτώχειας και των πολέμων», ένα «ΝΑΙ στον αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ, για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού», όσο και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμους και Περιφέρειες, «για να βάλουμε περισσότερα εμπόδια στις κατευθύνσεις της ΕΕ, στα αντιλαϊκά μέτρα, που υλοποιούνται από τις κυβερνήσεις και την Τοπική Διοίκηση».

«Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού», αναφέρεται στο φυλλάδιο, γιατί «και η "δίκαιη ανάπτυξη" του ΣΥΡΙΖΑ και η "βιώσιμη ανάπτυξη" της ΝΔ στην καρδιά τους έχουν τους στόχους των επιχειρηματικών ομίλων». Γιατί, «μόνο το ΚΚΕ αποτελεί συνεπή αντίπαλο της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής». Γιατί, το «ΚΚΕ αγωνίζεται ενάντια στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο».

Και το κάλεσμα καταλήγει: «Γιατί, το ΚΚΕ έχει σχέδιο για το σήμερα και για το αύριο, φωτίζει με το ανατρεπτικό του πρόγραμμα τον δρόμο, για μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με τον λαό στην εξουσία και ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Γιατί, το πραγματικά προοδευτικό και σύγχρονο γεννιέται πάντα μέσα από την αμφισβήτηση, την ταξική σύγκρουση, τον αγώνα, για έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org