Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Στις 26 Μάη ο λαός θα επανεκλέξει αγωνιστική δημοτική αρχή

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» παρουσίασε χτες ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν. Μπροστά ο Ηλ. Σταμέλος
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν. Μπροστά ο Ηλ. Σταμέλος
Σε κάλεσμα στον λαό της ηρωικής Καισαριανής να επανεκλέξει κομμουνιστή δήμαρχο και αγωνιστική δημοτική αρχή, για να έχει έναν ακόμα σύμμαχο στον αγώνα του μετατράπηκε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις εκλογές της 26ης Μάη. Την παρουσίαση έκανε ο νυν δήμαρχος και εκ νέου επικεφαλής του συνδυασμού Ηλίας Σταμέλος, ενώ παρούσα, μεταξύ άλλων, ήταν και η Αννα Βασιλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο λαός της Καισαριανής να στηρίξει τον μοναδικό πόλο αντίστασης και προοπτικής

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος ανέφερε ότι «μέχρι σήμερα έχουμε απευθυνθεί πλατιά στον λαό μέσα από δεκάδες συσκέψεις, περιοδείες, συζητήσεις, τη μεγάλη συγκέντρωση στη ΝΗΑΡ-ΗΣΤ. Με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μάχης των εκλογών στις 26 Μάη».

Τόνισε ότι ως δημοτική αρχή στον δήμο Καισαριανής σταθήκαμε απέναντι στο αντιλαϊκό πλαίσιο που κυριαρχεί, παίρνοντας θέση ενάντια σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθήθηκαν, διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των πιο φτωχών λαϊκών στρωμάτων, στηρίζοντας τους αγώνες των εργαζομένων των δήμων.

«Δεν συμμορφωθήκαμε στους νόμους. Κανένας πλειστηριασμός, καμία κατάσχεση λογαριασμού δεν προχώρησε από τον δήμο Καισαριανής. Αρνηθήκαμε τη διάθεση των αποθεματικών του δήμου για τις ανάγκες των τραπεζών και την εκχώρηση της δημοτικής περιουσίας στο Υπερταμείο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Συνεχίζοντας στάθηκε στις προτεραιότητες και τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής, της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τις πρωτοβουλίες που πήρε, με γνώμονα τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας, όπως για την Προσχολική Αγωγή, τα έργα συντήρησης των σχολικών συγκροτημάτων, τις απαλλαγές από τέλη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και τη ναρκω-κουλτούρα κ.λπ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις πρωτοβουλίες που πήρε η δημοτική αρχή, για να τιμήσει την Ιστορία και την αγωνιστική παράδοση της Καισαριανής. «Ολοκληρώσαμε τον αγώνα δεκαετιών των κατοίκων της πόλης μας που πάλεψαν για να περιέλθει οριστικά το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στον λαό και τις ανάγκες του.

Κλείνοντας την ομιλία του και προχωρώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο δήμαρχος τόνισε ότι «ο λαός της Καισαριανής έχει πολλές αποδείξεις για τη στάση των κομμουνιστών και των λαϊκών αγωνιστών που συνεργάστηκαν μαζί τους όταν ανέλαβαν την ευθύνη της διοίκησης του δήμου Καισαριανής.

Πίσω από κάθε κατάκτηση, πίσω από κάθε ουσιαστικό έργο που αντιμετώπισε λαϊκές ανάγκες στην πόλη μας, βρίσκονται αγώνες και διεκδικήσεις στις οποίες πρωτοστάτησαν. Βρεθήκαμε πρωτίστως δίπλα στα φτωχά λαϊκά στρώματα, στους πιο ταλαιπωρημένους, στη νέα γενιά που πρέπει να πάρει όσα εφόδια μπορεί για να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Συνεχίζουμε στην ίδια αταλάντευτη πορεία! Στις 26 Μάη καλούμε τον λαό της Καισαριανής να ψηφίσει το μοναδικό πόλο αντίστασης και προοπτικής. Να επανεκλέξει τη "Λαϊκή Συσπείρωση" δημοτική αρχή στον δήμο Καισαριανής».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org