Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο Σάββατο στις 7.30 μ.μ., στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα γραφεία του ΚΚΕ (Δημάρχου Βετσοπούλου 22, Αλεξάνδρεια).

Την Κυριακή 21 Απρίλη στις 11.30 μ.μ., στη Νάουσα (αίθουσα ΕΡΙΑ), σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης, και ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα περιοδεύσει στην Αμφισσα, και πιο συγκεκριμένα: Στις 9 π.μ. σε υπηρεσίες της Περιφέρειας, στις 11 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 11.30 π.μ. σε υπηρεσίες του δήμου, στη 1 μ.μ. σε ελαιαποθήκες στην Ιτέα. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Δεσφίνα, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιάννης Βάγκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Στον Αστακό θα περιοδεύσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ξηρομέρου Δημήτρη Κομπλίτση. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο συσκευαστήριο ιχθυοκαλλιεργειών του «Νηρέα» και θα συνεχιστεί στο Κέντρο Υγείας Αστακού, στο δημαρχείο, στο Πλατυγιάλι, και θα ολοκληρωθεί στο εμπορικό κέντρο του Αστακού.

-- Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο ΚΑΠΗ Αγίου Γεωργίου Λάρισας (επί των οδών Κάρλας και Λαζαρίδη), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

Αύριο Σάββατο:

-- Στην Ελάτεια, στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τσούλφας.

-- Στις 7 μ.μ., στον Πλατανιά Χανίων (Ταυρωνίτη, στο Εμπορικό Κέντρο), θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο. Θα μιλήσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.

Την Κυριακή 21 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., στον Ορχομενό (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Γιάννης Βάγκος, ο Κώστας Μπασδέκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σκοπάς.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στην Αγιά Λάρισας, στην κεντρική πλατεία του Ομολίου, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Γιάννης Κασίδας, υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς. Θα ακολουθήσει περιοδεία σε Στόμιο και Καρίτσα.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αλίαρτο (αίθουσα συνεδριακού κέντρου), στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπούτσικος. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιάννης Βάγκος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2023-09-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-30 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-02-07 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα(2019-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ