Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 9 π.μ. η Αφροδίτη Ρέτζιου και ο Κώστας Κώνστας, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα επισκεφτούν το «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

-- Στις 11 π.μ., ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα επισκεφτεί τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α., θα επισκεφτεί το ΑΤ Αγ. Αναργύρων - Καματερού, μαζί με τον Θοδωρή Σκολαρίκο, υποψήφιο δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 8.30 π.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση σπουδαστών της σχολής μηχανοδηγών στον Αγ. Ι. Ρέντη.

-- Στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού θα επισκεφτεί τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην οδό Πατησίων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της επέκτασης του Smart park στα Σπάτα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Θεανώ Καπέτη και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν στη Λαχαναγορά για να συζητήσουν με εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής.

-- Στις 5 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει σε καταστήματα τηλεπικοινωνιών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στην παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων του Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης στο πάρκο Κρήτης, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, και η Θεανώ Καπέτη.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πιτσαρία «PerDiemLaboratorio» (Ταϋγέτου 93).

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Πέραμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσουν: Η Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφια ευρωβουλευτής, η Χριστίνα Καραμαλίκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος. Θα γίνει και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο.

-- Το απόγευμα, ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα καταστήματα στον Κόκκινο Μύλο και στα Ανω Λιόσια για να συζητήσει με τους επαγγελματοβιοτέχνες.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζομένων ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110, πλ. Βικτωρίας).

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και νυν ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής, στον κινηματογράφο «Studio» (Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, πλ. Αμερικής). Θα χαιρετίσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Οργανώσεων ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902» του Κόμματος, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Σεμίνα Διγενή.

-- Ο Γιάννης Βάγκος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νομό Πέλλας. Στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στη Σκύδρα, στις 12 μ. στα χωριά Σεβαστιανά, Καλή και Μάνδαλο. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γυψοχωρίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Μιδέας Αργολίδας, θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org