Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γιατί σαπίζουν τα ασθενοφόρα στο γκαράζ του δήμου Αμαρουσίου;

Από τη φιέστα της ΚΕΔΕ για την παραλαβή των ασθενοφόρων, Φλεβάρης 2016
Από τη φιέστα της ΚΕΔΕ για την παραλαβή των ασθενοφόρων, Φλεβάρης 2016
Το γεγονός ότι «σύγχρονα ασθενοφόρα σαπίζουν εδώ και μήνες στο γκαράζ του δήμου Αμαρουσίου, με ευθύνη του δημάρχου της πόλης και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ, Γιώργου Πατούλη, που σημειωτέον είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών», αναδεικνύει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής. Τονίζοντας ότι προφανώς πρόκειται για τα ίδια ασθενοφόρα τα οποία ο δήμαρχος, με την ιδιότητά του προέδρου της ΚΕΔΕ, παρέλαβε το Φλεβάρη του 2016 ως δωρεά από την «Ομοσπονδία Εθελοντών Σαμαρειτών» της Γερμανίας, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, αναφέρει σε σχόλιό της:

«Τα ασθενοφόρα παραλήφθηκαν, οι κορδέλες κόπηκαν, οι φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα τραβήχτηκαν, τα παχιά λόγια ειπώθηκαν, οι φίρμες "Δήμος Αμαρουσίου" κολλήθηκαν στα ασθενοφόρα...

...και τελικά, μετά από τρία χρόνια, ο δήμαρχος κ. Πατούλης και υποψήφιος περιφερειάρχης, ο ορκισμένος εχθρός της "κακοδιαχείρισης", ακόμα δεν έχει καταφέρει να τα θέσει σε κίνηση, να τα λειτουργήσει προς όφελος του λαού της πόλης που διοικεί...

Και την ίδια στιγμή, το ΕΚΑΒ έχει αποδεκατισμένο, ανεπαρκή και σαραβαλιασμένο στόλο, ως αποτέλεσμα της διαχρονικής υποχρηματοδότησης από τις κυβερνήσεις.

Συμπέρασμα; Η "νέα αρχή" που ευαγγελίζεται είναι ίδια και απαράλλαχτη με αυτή που φιλοδοξεί να παραλάβει από τη διοίκηση Δούρου, αποδεικνύοντας ότι εκτός από την αντιλαϊκή επίθεση, "συνέχεια" έχει και η κοροϊδία, η στάχτη στα μάτια των εργαζομένων».


Φλεβάρης 2019: Τα ασθενοφόρα δίχως πινακίδες σαπίζουν στο γκαράζ του δήμου Αμαρουσίου
Φλεβάρης 2019: Τα ασθενοφόρα δίχως πινακίδες σαπίζουν στο γκαράζ του δήμου Αμαρουσίου

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ