Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα δώσει αέρα και δυναμική στη μάχη για μια καλύτερη ζωή

Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά. Στην εκδήλωση μίλησε ο Μιχάλης Καλαϊτζής, Γραμματέας της ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης χαιρέτισε η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Πέλλας και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος.

Ο Μιχάλης Καλαϊτζής κάλεσε σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι αποτελεί στόχο που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, θα δώσει αέρα και δυναμική στη μάχη για μια καλύτερη ζωή. Επίσης κάλεσε να στηθούν και να ενισχυθούν εστίες αντίστασης σε χώρους δουλειάς και λαϊκές γειτονιές. Οπως είπε, «είναι βασικό να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες. Τις μεγάλες σύγχρονες ανάγκες μας: Για αντιπλημμυρική - αντιπυρική θωράκιση, προστασία από ατυχήματα, για ασφαλείς σύγχρονες και φτηνές αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες, για σχολική στέγη και στήριξη των υποδομών Υγείας και Πρόνοιας, υποδομές Αθλητισμού και Πολιτισμού, την προστασία του περιβάλλοντος με ελεύθερους χώρους και αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος.

Η Ολυμπία Παπαδοπούλου
Η Ολυμπία Παπαδοπούλου
Αυτά τα έργα είναι που έχει ανάγκη ο λαός το 2019 και όχι να βλέπει τη ζωή του καθημερινά να φτωχοποιείται ακόμα περισσότερο. Ολα αυτά δεν γίνονται στα σχολεία του νομού μας, τα νηπιαγωγεία, τους παιδικούς σταθμούς, όπου υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα σε κοντέινερ ή ισόγεια πολυκατοικιών. Δεν γίνονται στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας του νομού Πέλλας, που υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα ο λαός να αναγκάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει στα διάφορα διαγνωστικά κέντρα. Γιατί αυτά δεν δίνουν κερδοφορία στο μεγάλο κεφάλαιο, δεν δημιουργούν μπίζνα για τους μεγάλους επιχειρηματίες».

Η Ολυμπία Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της Τοπικής Διοίκησης, που, όπως είπε, αποδεικνύει: «Πως δεν έχουμε Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά μια Τοπική Διοίκηση που εφαρμόζει κατά γράμμα τις ευρωενωσιακές και κυβερνητικές επιλογές. Ο δήμος Πέλλας και οι άλλες παρατάξεις στάθηκαν δίπλα στις κυβερνητικές επιλογές και έβαλαν πλάτη για την εφαρμογή τους. Στον δήμο μας, πέρασαν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, που στόχο είχαν τον οικονομικό στραγγαλισμό του, το βάθεμα της ανταποδοτικότητας των δημοτικών υπηρεσιών, την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, την επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων».

Αναφερόμενη σε όσους εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι για τον δήμο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα προβλήματα δεν είναι ανεξάρτητα από εμάς και όσοι θέλουν να θεωρούνται ανεξάρτητοι δεν έχουν να προσφέρουν προοπτική και λύση. Ολα είναι θέμα ταξικών επιλογών και τα τοπικά με τα γενικότερα προβλήματα δεν είναι άσχετα μεταξύ τους. Είναι κρίσιμο τώρα να σηκώσουμε ανάστημα, να διεκδικήσουμε να ζούμε σε μια πόλη που έχει ζωή, που οι κάτοικοί της ζουν αξιοπρεπώς και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα. Μην τους αφήσουμε να τσακίζουν τις ζωές μας. Ας απαντήσουμε με τη δράση μας».


Ο Μ. Καλαϊτζής
Ο Μ. Καλαϊτζής
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-06 00:00:00.0)
Κάλεσμα για δημοτική αρχή που θα είναι στην πράξη με το λαό(2014-11-25 00:00:00.0)
Μάχη για το δήμο σε Ικαρία και Πετρούπολη(2010-11-09 00:00:00.0)
Λαϊκό τείχος στους πλασιέ της αντιλαϊκής πολιτικής(2010-11-03 00:00:00.0)
Τι θα κάνουν οι άλλοι στο β' γύρο;(2010-10-15 00:00:00.0)
Μάχη σε επτά δήμους(2002-10-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ